Translation (Page 1) / General Questions / NetSetMan Support Forum

NetSetMan Support Forum

Please write in English or in German (English is preferred)

You are not logged in.

#1 2005-08-25 11:12

emperror
Member
Registered: 2005-08-25
Posts: 1

Translation

hi, can i translate netsetman free version into slovak lng?

Offline

#2 2005-08-26 13:00

Ilja Herlein
Administrator
Registered: 2005-08-06
Posts: 929

Re: Translation

I wrote you an email. smile

Offline

#3 2005-09-15 17:11

ratpenat
Guest

Re: Translation

It could be helpful to print in this forum the glossary of terms (if not much extensive) and each translation.
For example
de=en=es=fr=....
ja=yes=si=oui=...

#4 2005-09-26 18:49

Ilja Herlein
Administrator
Registered: 2005-08-06
Posts: 929

Re: Translation

Sorry, I didn't understand that idea.
What should that be good for?

Offline

#5 2006-01-14 13:28

splash
Guest

Re: Translation

Hello, may I ask, what about russion translite )))
it's not critical that no this lang, but may be verry cool ))

#6 2006-01-14 14:54

Ilja Herlein
Administrator
Registered: 2005-08-06
Posts: 929

Re: Translation

I sent the translation files to the translator last month.
When I receive the translated versions they will be included in the next release.
I have no influence on the duration.

Offline

#7 2006-05-23 14:10

darkrain
Member
Registered: 2006-05-23
Posts: 1

Re: Translation

hi,
can i translate netsetman free version into romanian lng?

Offline

#8 2006-05-30 08:53

dreel
Member
Registered: 2006-05-30
Posts: 1

Re: Translation

Hello! Thank you for NetSetMan. It's perfect.
But as you now there is no Russian translation.

I'm ready to translete it. How can I do it?

Offline

#9 2007-03-01 01:51

krizak
Member
Registered: 2007-03-01
Posts: 2

Re: Translation

hi, can i translate netsetman free version into czech lng?  thank you

Offline

#10 2007-03-09 20:33

krizak
Member
Registered: 2007-03-01
Posts: 2

Re: Translation

hi, can i translate netsetman free version into czech lng?  thank you

Offline